Navigation Menu+

Uskoton 20-30%

Kun verenpuhtautesi on 20-30%, olet uskoton:

Silloin he tunnustavat syntivelkansa ja isiensä syntivelan, sen että ovat olleet minulle uskottomat ja käyneet minua vastaan (3. Moos. 26:40)

Puhu israelilaisille: Jos mies tai nainen tekee rikkomuksen minkä tahansa, jonka ihminen tekee menettelemällä uskottomasti Herraa kohtaan, ja niin joutuu vikapääksi, tunnustakoon hän rikkomuksensa, jonka on tehnyt, ja maksakoon velkansa täyteen määrään sekä pankoon siihen lisäksi viidennen osan sen arvosta ja antakoon sen sille, jolle hän on velkaa. (4. Moos. 5:6)

Mutta he tulivat uskottomiksi isiensä Jumalaa kohtaan ja juoksivat haureudessa maan kansojen jumalain jäljessä, niiden kansojen, jotka Jumala oli hävittänyt heidän edestänsä. (1. Aik. 5:25)

Jos te tulette uskottomiksi, niin minä hajotan teidät kansojen sekaan (Neh. 1:8)

Ei yksikään, joka sinua odottaa, joudu häpeään; häpeään joutuvat ne, jotka ovat syyttä uskottomat. (Psalm. 25:3)

Minä näen uskottomat, ja minua iljettää, sillä he eivät noudata sinun sanaasi. (Psalm. 119:158)

Oikeamielisiä ohjaa heidän nuhteettomuutensa, mutta uskottomat hävittää heidän vilppinsä. (Sananl. 11:3)

Oikeamieliset vapahtaa heidän vanhurskautensa, mutta uskottomat vangitsee heidän oma himonsa. (Sananl. 11:6)

Suunsa hedelmästä saa nauttia hyvää, mutta uskottomilla on halu väkivaltaan. (Sananl. 13:2)

Hyvä ymmärrys tuottaa suosiota, mutta uskottomien tie on koleikkoa. (Sananl. 13:15)

Herran silmät suojelevat taitoa, mutta uskottoman sanat hän kääntää väärään. (Sananl. 22:12)

Kuin mureneva hammas ja horjuva jalka on uskottoman turva ahdingon päivänä. (Sananl. 25:19)

Mutta niin kuin vaimo on uskoton puolisollensa, niin olette te, Israelin heimo, olleet uskottomat minulle, sanoo Herra. (Jer. 3:20)

Se katkerasti itkee yössä, ja sillä on kyyneleet poskillansa. Ei ole sillä lohduttajaa kaikkien sen rakastajain seassa. Uskottomia ovat sille olleet kaikki sen ystävät, ovat sille vihamiehiksi tulleet. (Valit. 1:2)

Mutta te sanotte: "Minkä tähden niin?" Sen tähden, että Herra on todistaja sinun ja sinun nuoruutesi vaimon välillä, jolle sinä olet ollut uskoton, vaikka hän on sinun puolisosi, sinun aviovaimosi. (Mal. 2:14)

Ottakaa siis vaari hengestänne älkääkä olko uskottomat nuoruutenne vaimolle. (Mal. 2:15)

Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? (2. Kor. 6:14)

Mutta jos joku ei pidä huolta omaisistaan ja varsinkaan ei perhekuntalaisistaan, niin hän on kieltänyt uskon ja on uskotonta pahempi. (1. Tim. 5:8)

Kaikki on puhdasta puhtaille; mutta saastaisille ja uskottomille ei mikään ole puhdasta, vaan heidän sekä mielensä että omatuntonsa on saastainen. (Tiit. 1:15)