Navigation Menu+

Pilkkaaja 30-40%

Kun verenpuhtautesi on 30-40%, olet pilkkaaja:

Entä jos isäni tunnustelee minua? Silloin minä joudun hänen silmissään pilkkaajaksi ja hankin itselleni kirouksen enkä siunausta. (1. Moos. 27:12)

Joka päivä on häväistykseni minun edessäni, ja kasvojeni häpeä peittää minut, herjaajan ja pilkkaajan puheen tähden, vihollisen ja kostonhimoisen katseitten tähden. (Psalm. 44:16-17)

Kuinka kauan te, yksinkertaiset, rakastatte yksinkertaisuutta, kuinka kauan pilkkaajilla on halu pilkkaan ja tyhmät vihaavat tietoa? (Sananl. 1:22)

Pilkkaajille hänkin on pilkallinen, mutta nöyrille hän antaa armon. (Sananl. 3:34)

Älä nuhtele pilkkaajaa, ettei hän sinua vihaisi; nuhtele viisasta, niin hän sinua rakastaa. (Sananl. 9:8)

Jos olet viisas, olet omaksi hyväksesi viisas; ja jos olet pilkkaaja, saat sinä sen yksin kestää. (Sananl. 9:12)

Viisas poika kuulee isän kuritusta, mutta pilkkaaja ei ota nuhdetta kuullaksensa. (Sananl. 13:1)

Pilkkaaja ei pidä siitä, että häntä nuhdellaan; viisasten luo hän ei mene. (Sananl. 15:12)

Tuomiot ovat valmiina pilkkaajille ja lyönnit tyhmien selkään. (Sananl. 19:29)

Viini on pilkkaaja, väkijuoma remunpitäjä; eikä ole viisas kenkään, joka siitä hoipertelee. (Sananl. 20:1)

Kun pilkkaajaa rangaistaan, viisastuu yksinkertainen; ja kun viisasta neuvotaan, ottaa hän sen opiksensa. (Sananl. 21:11)

Pilkkaajan nimen saa julkea röyhkeilijä, jonka meno on määrätöntä julkeutta. (Sananl. 21:24)

Aja pois pilkkaaja, niin poistuu tora ja loppuu riita ja häväistys. (Sananl. 22:10)

Synti on hulluuden työ, ja pilkkaaja on ihmisille kauhistus. (Sananl. 24:9)

Pilkkaajat kaupungin villitsevät, mutta viisaat hillitsevät vihan. (Sananl. 29:8)

Ja kumarassa käyden tulevat sinun tykösi sinun sortajasi pojat, ja kaikki sinun pilkkaajasi heittäytyvät sinun jalkasi juureen. He nimittävät sinut "Herran kaupungiksi", "Israelin Pyhän Siioniksi." (Jes. 60:14)

Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa. (1. Kor. 5:11)

Minä kiitän häntä, joka minulle on voimaa antanut, Kristusta Jeesusta, meidän Herraamme, siitä, että hän katsoi minut uskolliseksi ja asetti palvelukseensa minut, entisen pilkkaajan ja vainoojan ja väkivallantekijän. Mutta minä sain laupeuden, koska olin tehnyt sitä tietämättömänä, epäuskossa (1. Tim. 1:12-13)

Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan (2. Piet. 3:3)

Viimeisenä aikana tulee olemaan pilkkaajia, jotka menettelevät omien jumalattomiin asioihin tuntemiensa halujen mukaan. Nämä ovat niitä, jotka aiheuttavat jakautumisia, eläimellisiä ihmisiä, joilla ei ole hengellisyyttä. (Juud. 18-19)